Bolts Nordic + Lightning Insider = Sant

Bolts Nordic + Lightning Insider = Sant

510
0
SHARE

Bolts Nordic og Lightning Insider har hatt et godt samarbeid fra dag én, og nå kommer det deg som leser / lytter av Bolts Nordic også til nytte.

Den beste dekningen av Tampa Bay Lightning får du hos LightningInsider.com som ledes av tidligere Tampa Tribune-journalist og beatwriter, Erik Erlendsson. Erlendsson har gitt oss fyldig informasjon i mange år gjennom sin jobb hos Tampa Tribune, men etter at avisen ble kjøpt opp for snaue to år siden har han måttet gå egne veier og startet derfor nettsiden LightningInsider.com. For at dette skal være mulig for han å drive har han som så mange andre steder en abonnementstjeneste for å lese de beste sakene, men prisene er ikke avskrekkende og innholdet er meget godt.

Nå blir det enda litt billigere for deg som leser dette!

Det gode samarbeidet Bolts Nordic og LightningInsider.com har gir deg rabatt på abonnement på nettsiden. Ved å bruke kuppongkoden «Nordic» vil du enten få $1.99 avslag på første måned på månedsabonnementet «Press Box», eller 5% avslag på årsabonnementet «Center Ice».

En ørliten disclaimer må til, og det er at siden har noen små tekniske utfordringer som gjør at man må logge inn hver gang de gangene man følger en link som Erlendsson legger ut på for eksempel sin twitter-konto eller facebookside. Det er en smal sak, men greit å nevne slik at man ikke tror man har mistet rettighetene til å lese artiklene.

Med det sagt så er det redaksjonelle innholdet meget godt, og det er absolutt verdt en investering om du ønsker å følge Tampa Bay Lightning (og litt Syracuse Crunch) enda tettere.