– Jeg savner han

– Jeg savner han

516
0
SHARE

Foto: MARK LOMOGLIO/ICON SPORTSWIRE Det har vært mange meninger rundt Dan Girardi i løpet av sommeren, men veteranen har fått en god start i Tampa.

Girardi var lenge lagkameraten til Mats Zuccarello i New York Rangers. I podcasten til Roy Kvatningen hos Nettavisen snakker Zuccarello ut om hvordan det føltes å miste Girardi på laget.

Jeg synes han er helt fantastisk å ha bak seg. Du skulle vært i den garderoben og visst hvor mange skader han hadde, og hva som var galt hos han, og allikevel så gikk han ut blokka skudd etter skudd. Man setter pris på en god hockeyspiller som kan dra av en mann og sette den i krysset. Jeg elsker folk som har den viljen til å vinne hver kamp og ofrer seg for laget. Dette sto han for fra dag én som han kom til laget, han var helt fantastisk. Du får en følelse av at vi er i krigen og at han tar ei kule for deg. Det finnes selvsagt bedre backer i NHL, men han er sterk og smeller på, blokkerer skudd og i det hele tatt. Nei, jeg ble veldig lei meg når han forsvant.

Hele intervjuet kan du høre på den rykende ferske podcasten til Nettavisen her.